Rólunk

A Pearl Nails neve továbbra is egyet jelent a minőségi és innovatív megoldások széles kínálatával. Termékeinket az elmúlt évek során úgy fejlesztettük, és úgy fejlesztjük majd a jövőben is, hogy azok a legszigorúbb és legkritikusabb elvárásoknak is megfeleljenek, valamint támogassanak a mindennapi munkafolyamatok során és versenykörülmények között is.

dragon spin slot
how to play mega moolah

Csak professzionális alapanyagok és a legnagyobb hozzáértés: ezek az alapelvek segítenek bennünket abban, hogy mindenki, minden nap elégedetten dolgozhasson az általunk kínált minőségi megoldásokkal.

A Pearl Nails mindig előtérbe helyezi a legtapasztaltabb szakmai felhasználók mindennapos észrevételeit, fejlesztési ötleteit. Termékpalettánkat folyamatosan újítjuk, frissítjük és élen járunk a legújabb, csúcsminőségű anyagok fejlesztésében – tartósan kedvező áron. Mindezt igazolja számos hazai és nemzetközi olimpiai és bajnoki érem.Tanuld meg a pedikűrös és műkörmös szakmát Nálunk! Szerezz OKJ bizonyítványt kedvező áron, részletfizetéssel! Bajnok oktatókkal, kiscsoportos oktatásban, biztos gyakorlati tudás.
Felnőtképzési engedély szám. E-001454/2016
Vizsgaszerzési engedély szám: PE-045/1980-11/2016

Tarts velünk Te is, iratkozz fel hírlevelünkre weboldalunkon vagy webáruházunkon keresztül, valamint kövess minket Facebook-on, Instagram-on, Pinterest-en és YouTube csatornánkon keresztül, ahol rendszeresen újabb, hasznos ötletekkel és kedvezményekkel segítjük munkádat.

Pearl Nails csapata

Keresd fel közösségi oldalainkat és kövess minket!